Om Bandet

Gate5 är Party – & Coverbandet som ser till att hålla uppe tempo och drag på festen.
Vi
vågar sticka ut hakan och säga att vår spelglädje höjer sig ur mängden. Vi älskar det vi gör och spelglädjen smittar inte allt för sällan av sig direkt på publiken.

Efter många års spelande har vi en bred repertoar med flera olika upplägg av färdiga shower. Det gör att arrangören kan välja att köra ”afterski-tema”, traditionell cover-show eller specifik tribute-show (ex  Bon Jovi).  Vi har även kört trubadur-liknande upplägg och ”Så ska det låta”-aktiga musik-quiz-tävlingar.

Vi anpassar alltid underhållningen tillsammans med er efter de förutsättningar som finns oavsett om vi spelar på ett företag, en privat fest eller en krog.Med regelbundna liveframträdanden varje år på krogscener, företagsevent, afterskier, festivaler och privata fester så garanterar vi att alltid leverera hög live-kvalité.

Bandets hemadress är Karlskoga och spelar över större delen av mellansverige inklusive kust- och fjällspelningar. Sättningen består av gitarr, keyboard, bas, trummor och sång x 4, fördelat på 4 personer.